ONZE DIENSTEN

Diagnose

Hebt u een lange rit of een vakantie gepland? Doe een beroep op onze technische expertise om uw auto te controleren en een probleemvrije reis te waarborgen. Indien nodig maken wij een vrijblijvende offerte op.

Offerte

Moet u uw auto laten controleren of herstellen? Wij maken vooraf een gedetailleerde offerte op van de werkzaamheden die aan uw auto zullen worden uitgevoerd. Vraag online uw offerte voor het onderhoud of contacteer ons voor alle andere werkzaamheden!

Nieuw of tweedehands

Zoekt u een nieuwe of tweedehandse auto? U hebt een ruime keuze tweedehands auto’s bij ons in de garage of kunnen u ook helpen tijdens uw zoektocht. Niets is eenvoudiger: neem contact met ons op!

Onderhoud

Wij voeren de olieverversing, het periodiek onderhoud of het nazicht uit. We beschikken over de nodige apparatuur en technische informatie voor alle merken. Vraag online een offerte aan.

Banden

Tijd voor een bandenwissel? Controleer de afmetingen van uw wielen en neem contact met ons op om uit de grootste merken te kiezen; wij monteren ze op uw auto!

Technische onderdelen

Als specialist in alle merken werken wij aan alle elementen van uw auto. Neem snel contact met ons op voor alle werkzaamheden aan remmen, distributieriem, uitlaat, roetfilter, stuurinrichting, wielophanging, motor, alternator, koppeling.

Accu

Startproblemen? Wij beschikken over de uitrusting om het oplaad circuit van uw auto te testen vóór we de batterij vervangen. Wij zorgen ook voor de recyclage van uw oude batterij.

Carrosserie & ramen

Wij kunnen voorruiten, lichtblokken of carrosserie onderdelen van alle merken vervangen.

Takeldienst 24/7

Autopech, panne, verkeersongeval? We staan 24/7 ter uwer beschikking!

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

VRAGEN OF INFO?

Wenst u meer info over onze diensten of een vrijblijvende offerte? Vul dit formulier in om contact op te nemen.

  NOODGEVAL 24/7

  0489 60 27 61

  OPENINGSUREN

  9:00 uur – 18:00 uur

  VOLG ONS

  NOODGEVAL 24/7

  0489 60 27 61

  OPENINGSUREN

  9:00 uur – 18:00 uur

  VOLG ONS